Home Cooking

Laat je gasten genieten van gastronomie...

Als chef van verschillende restaurants heeft Olivier een zeer ruime ervaring in de keuken.

Wil je eens je gasten verwennen met een echt gastronomisch menu?

Schuif samen met je familie en/of vrienden je benen onder tafel en geniet…

Raw steak
Raw meat steak entrecote
Waffles with Icing Sugar and Belgium Flag on a Plate. Grey Background.
salmon fillet

Menu van deze maand...

Menu aan € 70,00 per persoon

Assortiment amusjes

***

Zalm gravad lax gemarineerd in Gin & Dille/Tomaatvariéten/Romesco/basilicum/Burratta/Fregola sarda/Chiboust van appel/Bouillabaisse/panne carasatou

***

Tartaar van rundsvlees/ gefermenteerde lookcreme/savoramosterd/Bietvarieteiten/Radijs/Gepofte kapper/Chips van aardappel/Soya Amor Por La Comida/Sucrine sla

***

Pladijs/Flan van venkel/Mini venkel/Komkommer/Venkelcreme/Olie van zeekraal/Temura van zeekraal/Jus van dille/Terrine van groene kruiden

***

Holsteiner entrecote/Pommes pont neuf/BBQ creme/gelakeerde raap/hoisin/mini wortel/Geconfijte sjalot/Beukezwam/Vleesjus

***

Aardbei/Brusselse wafel/Hangop van aardbei/karakrakine/Meringeu/Jus van aardbei en zure room

Bread And Mortadella

U kan bijkomend nog volgende supplementen bijbestellen:

Linguine truffel/jus truffel
(à € 10 / person) 

***

Vleesplank ( Mortadella ham,Serano ham,truffelsalami,grissini,Augurk & zilver ui
(€ 15 / 2 à 3 pers.)

Brood, boter, peper en zout worden ook voorzien.

 

Wenst u meer informatie of reserveren?